Moniammatillisen tiimin pitkä ja vankka kokemus, Sami Sallinen

Conflict Control tarjoaa alansa huippuosaajat asiakkaamme käyttöön. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee vain kokeneita ammattilaisia. Tämä takaa sen, että konfliktit ennaltaehkäistään ja hallitaan ammattimaisesti, hienovaraisesti ja tehokkaasti.

”Kaikilla ydintiimimme jäsenillä on viranomaistausta”

Vuosikymmenten kokemus ongelmakäyttäytymisen hallinnasta ja konfliktien ratkaisusta on osoittanut sen, että moniammatillinen tiimi on tehokkain keino hallita ja ratkaista eskaloituneita henkilöriskejä. Kaikki ydintiimiläisemme ovat työskennelleet vaativissa viranomaistehtävissä, ovat konfliktien hallinnan ammattilaisia ja heillä on pitkä tuntemus yritysmaailman haasteista. Ydintiimimme erityisosaamista ovat turvallisuus, riskienhallinta, viestintä, juridiikka ja psykologia.

Me analysoimme ja profiloimme, laadimme uhka-arvioit ja ennaltaehkäisemme, suunnittelemme ja neuvottelemme, luomme toimivia ratkaisumalleja ja toteutamme ne tilanteen vaatimalla tavalla. Pitkä kokemuksemme ja selkeät prosessimme turvaavat asiakkaan intressit. Ongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin. Vuosikymmenten kokemus on osoittanut sen, että kaikkien kanssa on mahdollista neuvotella ja kaikki konfliktit ovat ratkaistavissa.

Olemme asiakkaamme luotettava kumppani

Luottamuksellisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Asiakkaamme tietävät, että he eivät jää koskaan yksin ja apu on aina lähellä.