Kun kokemus ratkaisee

Sami Sallinen ja tiimi

Vuosikymmenten kokemus konfliktien ratkaisusta, henkilöriskien hallinnasta, sekä rikosten ja väärinkäytösten paljastamisesta on osoittanut sen, että moniammatillinen tiimi on kustannustehokkain tapa saada aikaan hyviä tuloksia.

”Kaikilla ydintiimimme jäsenillä on viranomaistausta”

Conflict Control tarjoaa alansa huippuosaajat asiakkaamme käyttöön. Kaikki ydintiimiläisemme ovat työskennelleet vaativissa viranomaistehtävissä, ovat kokeneita konfliktien hallinnan ja tutkinnan ammattilaisia ja heillä on pitkä tuntemus yritysmaailman haasteista. Tämä takaa sen, että toimeksiannot hoidetaan ammattimaisesti, hienovaraisesti ja tehokkaasti. Ydintiimimme erityisosaamista ovat turvallisuus ja riskienhallinta, konfliktien hallinta ja neuvottelu, kriisiviestintä, juridiikka ja psykologia.

Sami Sallinen ja tiimi

Olemme asiakkaamme luotettu turvallisuuskumppani

Luottamuksellisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille kunnia-asia. Missiomme on tehdä asiakkaan arjesta huolettomampaa ja turvallisempaa. Asiakkaamme tietävät, että he eivät jää koskaan yksin ongelmiensa kanssa ja ammattiapu on aina lähellä.

Kiinnostaako kuulla lisää yrityksemme tarjoamista konfliktinhallinta, henkilöriskien hallinta ja tutkinta palveluista? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietojasi, niin olemme sinuun yhteydessä.