Yksityinen rikostutkinta, Conflict Control, Sami Sallinen

Tutkinta suojaa yrityksen omaisuutta ja mainetta

Väärinkäytösten selvittäminen ja yksityinen rikostutkinta on tehokas vaihtoehto viranomaisen käynnistämälle tutkinnalle, sillä tutkintametodit ovat suurelta osin samat, mutta tutkintatoimenpiteiden käynnistäminen on huomattavasti nopeampaa.  Yksi ohjaavia toimintaperiaatteitamme on nopeus ja tehokkuus.

Oikein ajoitetulla ja kohdennetulla tutkinnalla on kokemuksemme mukaan mahdollisuus saada aikaan suuria taloudellisia säästöjä ja suojata yrityksen mainetta. Tutkijoidemme pitkä ammattikokemus takaa hienovaraisuuden, luottamuksellisuuden ja hyvät tutkintatulokset. 

”Tutkijoidemme ammattitaito takaa asiakastyytyväisyyden”

Asiakkaamme intressi on meidän intressimme, asiakkaan ongelma on meidän ongelmamme. Autamme yrityksiä kaikissa väärinkäytös ja rikosepäilyiden selvittämisissä. Tyypillisiä tutkinnan alueita ovat esimerkiksi 

  • Omaisuusrikokset ja huijaukset
  • Etuisuus- ja vakuutushuijaukset
  • Taloudelliset väärinkäytökset
  • Sisäiset väärinkäytökset
  • Kiristykset
  • Lahjonta- ja korruptioepäilyt

Tutkintamenetelmämme ovat tehokkaita, hienovaraisia ja noudattavat aina asiakkaan arvoja ja toimintaperiaatteita. Luota ammattilaisiin, anna meidän selvittää rikos- ja väärinkäytösepäilysi.


Kiinnostaako kuulla lisää yrityksemme tarjoamista konfliktinhallinta, henkilöriskien hallinta ja tutkinta palveluista? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietojasi, niin olemme sinuun yhteydessä.