När erfarenhet räknas

Sami Sallinen och teamet

Årtionden av erfarenhet av konfliktlösning, personlig riskhantering och upptäckt av brott och missförhållanden har visat att ett multiprofessionellt team är det mest kostnadseffektiva sättet att uppnå goda resultat.

"Alla medlemmar i vårt kärnteam har en bakgrund inom myndigheterna"

Konfliktkontroll ger våra kunder de bästa experterna inom sitt område. Alla våra kärnteammedlemmar har arbetat i krävande regeringspositioner, är erfarna konflikthanterings- och utredningspersonal och har en lång kunskap om näringslivets utmaningar. Detta säkerställer att uppdrag hanteras professionellt, diskret och effektivt. Vårt kärnteam är specialiserat på säkerhet och riskhantering, konflikthantering och förhandling, kriskommunikation, rättsvetenskap och psykologi.

Sami Sallinen och teamet

Vi är våra kunders betrodda säkerhetspartner

Sekretess och kundnöjdhet är en hederssak för oss. Vårt uppdrag är att göra kundens vardag mer bekymmersfri och tryggare. Våra kunder vet att de aldrig kommer att lämnas ensamma med sina problem och professionell hjälp finns alltid nära till hands.

Vill du veta mer om de tjänster vi erbjuder inom konflikthantering, human risk management och utredningar? Kontakta oss eller lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.